Locaties

Als u wilt weten waar de Sint en zijn knecht(en) allemaal naar toegaan in 2018 ,bel de Schrijfpiet dan even. (0299-772550) U kunt ook de Facebook pagina bezoeken, daar komen alle bezoeken op te staan.

Wilt u weten waar u de Sint en zijn Piet(en) in het openbaar kunt zien, bel dan naar 0299-772550 of mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Sinterklaas komt altijd!

Weer of geen weer, vanavond brengt Sinterklaas zijn pakjes rond; te voet, op zijn schimmel of met de bromfiets. Gisteren legde de Sint alvast met de brommer een bezoekje af bij een bedrijf in Opmeer. Maar liefst 3,9 miljoen Nederlanders krijgen dit jaar tijdens visite van de goedheiligman een cadeautje in de schoen. Uit een enquête van marktonderzoeksinstituut NIPO blijkt dat de Sint ook steeds vaker aan het dichten is. Zo zullen vanavond maar liefst 13,5 miljoen rijmpjes worden voorgelezen. Tijdens de sinterklaasviering worden volgens het NIPO 6,8 miljoen zelfgeknutselde surprises uitgepakt.

Dit stukje stond in de telegraaf van 05-12-2001